keskiviikko 30. marraskuuta 2011

KIELLETTY KIRJA

Raamatun sanomaa pidetään hävettävänä tai jopa kiellettynä asiana. Ne, jotka ovat löytäneet Raamatusta sisällön elämälleen ja perusturvallisuuden tätä ja tulevaa elämää varten, eivät saisi sitä jakaa muille. Sanotaan, että usko on henkilökohtainen asia. Uskonvastainen, irstaileva ja kiroileva puhe ja sen mukainen elämä on ilman muuta sallittua. Miksi näin? Vastaan tähän erillisellä sivullani.

Voiko kukaan osoittaa, että Raamatun sanoman omaksuminen olisi vienyt jonkun elämän huonoon suuntaan. Se että ihminen uskoo saaneensa syntinsä anteeksi Jeesuksen urhrikuoleman kautta, tuskin pilaa kenenkään elämää.

Sadat miljoonat ihmiset ovat löytäneet elämälleen pohjan, joka antaa heille perusturvallisuuden ja voimaa arkipäivän haasteisiin. Näyttö Raamatun sanoman hyvyydestä on siis valtava. En ole löytänyt mitään asiaa Raamatusta, jonka oikea , Raamatun hengen mukainen , soveltaminen olisi haitallista yksilölle tai yhteisölle.

Raamattu ohjaa kunnioittamaan esivaltaa ja noudattamaan lakeja. Toisen hyväksikäyttäminen, sortaminen ja aliarvioiminen eivät tule kuuloonkaan.

Raamatun näennäinen noudattaminen kylläkin voi tuoda ongelmia. Miten Raamattua tulisi noudattaa? Tähän kysymykseen osaavat parhaiten vastata ne, jotka ovat perehtyneet Raamatun sanomaan ja ovat kokeneet sen sanoman voiman elämässään.